Γιώργος Καπουτζίδης κατά Θάνου Πλεύρη: «Μίλησε με απαξιωτικό τρόπο για τα ομόφυλα ζευγάρια»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε στο Talk Radio 989 και στους Νίκο Παναγιωτόπουλο και Φοίβο Κλαυδιανό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις πρόσφατες δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου για τους ομοφυλόφιλους. Παράλληλα, ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος ξέσπασε και για όσα είπε πρόσφατα ο Θάνος Πλεύρης σχετικά με την τεκνοθεσία ανάμεσα σε ομόφυλα ζευγάρια, ενώ δε θέλησε να σχολιάσει πολλά για την επιθυμία του Στέφανου Κασσελάκη να αποκτήσει δύο αγόρια

μέσω παρένθετης μητέρας.

Όσα είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης για Μπέο – Κασσελάκη -Πλεύρη

«Εγώ γελάω που σας φαίνονται παράξενες οι δηλώσεις Μπέου. Εμείς προσπαθούμε να σας το πούμε αρκετά χρόνια. Αυτές τις δηλώσεις τις κάνει ένας άνθρωπος με την στήριξη του 55%. Υπάρχει ένα 45% που δεν μπορεί να σε βοηθήσει γιατί είναι αδύναμο», ανέφερε αρχικά.

Όσο για τις πρόσφατες δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος εξομολογήθηκε πως θέλει να αποκτήσει δύο αγόρια με τον Tyler McBeth μέσω παρένθετης μητέρας, ο Γιώργος Καπουτζίδης τόνισε: «Εμείς καθόμαστε και ασχολούμαστε με τα παιδιά που θέλει να κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Τάιλερ και δεν ασχολούμαστε με τα παιδιά που ήδη είναι υπαρκτά και ζουν απροστάτευτα» και συμπλήρωσε: «Δεν θα σχολιάσω τις δηλώσεις του για τεκνοθεσία μόνο αγοριών, άλλη ιστορία αυτό».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στο νόμο περί τεκνοθεσίας, δείχνοντας ξεκάθαρα τη δυσαρέσκειά του, αφού τόνισε πως σε πολλές χώρες της Ευρώπης έχει ψηφιστεί και στην Ελλάδα δεν μπορεί να βάλει κάποιος μια υπογραφή. «Όταν δεν μπορούμε να προστατεύσουμε αυτά τα παιδιά, πώς μπορούμε να λάβουμε αντιπυρικά ή αντιπλημμυρικά έργα;», αναρωτήθηκε. και πρόσθεσε στη συνέχεια πως «ζούμε σε μια εποχή που μαθαίνει ο άλλος ότι δολοφονήθηκε μια τρανς και φτιάχνει ανέκδοτα».

Όσο για τις πρόσφατες δηλώσεις του Θάνου Πλεύρη, ο Γιώργος Καπουτζίδης είπε χαρακτηριστικά: «Ο κ Πλεύρης μίλησε με απαξιωτικό τρόπο για τα ομόφυλα ζευγάρια θεωρώντας τα λειψά να κάνουν οικογένεια. Και αυτό το λέει ένας άνθρωπος που είναι υπουργός Υγείας. Έχουμε καταλάβει πώς μεγαλώνουν τα παιδιά σήμερα; τι προβλήματα αντιμετωπίζουν; Το ξέρω ότι έχω θυμό. Δεν έχω περάσει εύκολα, όμως για να είμαι ευτυχισμένος το έχω ψάξει πολύ μέσα μου».

Τα όσα είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης στο Talk Radio 989 προβλήθηκαν το πρωί της Τρίτης 10/10 στην εκπομπή «Super Κατερίνα».Διαβάστε ακόμα:

Η Παραλία: Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς

Γιώργος Σουξές: «Δεν με τρόμαξε ποτέ η διαφορά ηλικίας, αφού της αρέσω»

Chiara Ferragni: Συγκινεί το βίντεο με τον Fedez να συναντά τα παιδιά του μετά το νοσοκομείο

Keywords
Τυχαία Θέματα