10 puffer μπουφάν που χρειαζόμαστε για τις χειμωνιάτικες μέρες

Ωραία είναι και τα παλτό με τον στιλάτο και κομψό τους χαρακτήρα αλλά όταν πρόκειται για κρύο, ένα είναι το απόλυτο πανωφόρι. Τα puffer μπουφάν είναι η κλασική επιλογή, των παιδικών μας χρόνων, που σκοπό είχαν να μας κρατάνε ζεστές και τίποτα παραπάνω. Σήμερα έχουν γίνει κομμάτι του προσωπικού μας στιλ και θα τα δείτε να κυκλοφορούν σε πολλές, πάρα πολλές παραλλαγές.

@carodaur/instagram

Το μακρύ, πολύ μακρύ puffer: σε στιλ παπλωματάκι καλύπτει κάθε μέρος του σώματος και είναι σχεδιασμένο για το βαρύ κρύο. Είναι υπερβολικό αλλά και στιλάτο κι επιπλέον δεν χρειάζεται να σκεφτείτε τι θα φορέσετε

από κάτω.

@valentinaferragni/instagram

Το animal print puffer: γιατί τα prints είναι πάντα in style. Κοντό ή μακρύ δεν έχει σημασία, το συγκεκριμένο μπουφάν δεν θεωρείται απλό έτσι κι αλλιώς.

@violetamangrinyan/instagram

Το shiny puffer: που θυμίζει σε design το παρκά μπουφάν αλλά είναι πιο glamorous. Γυαλίζει και κάνει εντύπωση, ωστόσο προσοχή στην ποιότητα.

@veronicaferraro/instagram

Το fun puffer: θα βρείτε άπειρα. Fun δεν σημαίνει μόνο χρώμα αλλά και σχέδια, αστεράκια, καρδούλες ακόμα και cartoons διακοσμούν με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο το αγαπημένο μας μπουφάν.

@ellenclaesson/instagram

Το απλό μαύρο puffer: γιατί όλες χρειαζόμαστε ένα κλασικό μαύρο μπουφάν που να ταιριάζει με τα πάντα στην ντουλάπα μας.

@chiaraferragni/instagram

Το neon puffer: για να ξεχωρίζετε από μακριά. Είναι αρκετά έντονο αλλά το ίδιο κι εσείς.

@camillacoelho/instagram

Το cropped puffer: το κοντό, κομμένο (cropped) δεν βγαίνει μόνο σε μπλουζάκια αλλά και σε μπουφάν. Κατάλληλο για εσάς που θέλετε να είστε ευέλικτες στις κινήσεις αλλά όχι για όσες κρυώνουν πολύ.

@sonialyson/instagram

Το καπιτονέ puffer: το πιο στιλάτο μπουφάν με την περισσότερη άποψη για φέτος. Αν δεν το έχετε αγοράσει ακόμα, επενδύστε αμέσως!

@sonialyson/instagram

Το αμάνικο puffer: που συνδυάζεται και με άλλα μπουφάν ή φοριέται και σκέτο. Για αλλαγή ας φορέσουμε και κάτι χωρίς μανίκι.

@marriane_theodorsen/instagram

Το puffer με την ζώνη: ίσως αυτού του είδους τα μπουφάν να προσθέτουν παραπάνω όγκο αλλά μια ζώνη μπορεί να δημιουργήσει σιλουέτα και να σας κρατήσει ζεστές ταυτόχρονα. It’s a win win.

Keywords
Τυχαία Θέματα