Ο Γιάννης Πετράκης είπε μαντινάδα δακρυσμένος – Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στον Παναιτωλικό και το αύριο

Ο Παναιτωλικός θα είναι και του χρόνου στη Super League 1. Η παραμονή ήρθε και ο Γιάννης Πετράκης έχει σημαντικό μερίδιο σε αυτή την επιτυχία.

Πέρυσι η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι. Ο Λεβαδειακός έπεσε έχοντας χάσει στο τέλος δύο βαθμούς σε αυτό το γήπεδο στο τέλος. Αυτό το αποτέλεσμα ήταν ο μισός υποβιβασμός.

Έναν χρόνο μετά ο Γιάννης Πετράκης και οι παίκτες του έκαναν το Αγρίνιο να πανηγυρίσει. Ο κόσμος συσπειρώθηκε, στα τελευταία παιχνίδια ήταν διαρκώς

στο πλάι του Παναιτωλικού και άπαντες πανηγύρισαν μετά το 1-0 επί ου Ατρομήτου.

Ο Κρητικός τεχνικός ανέλαβε στη μέση της σεζόν γιατί για μία ακόμη φορά έπρεπε ένας Έλληνας να σώσει την κατάσταση μετά τις αποτυχημένες επιλογές της διοίκησης. Γνωστή η ιστορία. Τα κατάφερε, όπως τα κατάφερνε νωρίτερα ο Μάκης Χάβος σε ανάλογες περιπτώσεις.

Ο Γιάννης Πετράκης και η μαντινάδα

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο κόουτς του Παναιτωλικού μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για το παιχνίδι. Τόνισε μεταξύ άλλων πως «είναι απόλυτα δίκαιο με βάση την προσπάθειά μας και την εικόνα μας» που ήρθε η παραμονή.

Δεν παρέλειψε να πει και μία μαντινάδα κατόπιν αιτήματος του ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου: «Άλλος μπερδεύει με κλωστή και δένει να τον πνίξει και άλλος στην άκρη του γκρεμού θα βρει φτερά να ανοίξει».

Αμέσως μετά αποχώρησε δακρυσμένος. Ήταν τέτοια η συναισθηματική φόρτιση που όταν ο Μάρκο Μαρκόφσκι τον αγκάλιασε, ο… Πετρακογιάννης λύγισε.

Ακολούθησε ο χαμός στα αποδυτήρια. Οι παίκτες είχαν στήσει ένα πάρτι και εκεί ο Έλληνας τεχνικός έβγαλε μία σύντομη ομιλία.

Η επόμενη μέρα

Όταν καταλαγιάσουν οι πανηγυρισμοί και πέσουν οι τόνοι, ο Παναιτωλικός θα κοιτάξει και την επόμενη ημέρα. Είναι νωρίς ακόμη για τέτοια. Ωστόσο, υπάρχει και μία σιγουριά πως ορισμένα πράγματα δεν θα αλλάξουν.

Καιρό τώρα είχε αποκαλύψει το Sportime.gr πως το πήραν απόφαση στο Αγρίνιο στο θέμα του προπονητή. Η αλήθεια είναι πως αυτοί που αποφασίσουν στον Παναιτωλικό, ξεχνούν πολύ εύκολα και πολύ γρήγορα ποιος βοηθάει την ομάδα. Αλλά αυτή τη στιγμή η παραμονή του Γιάννη Πετράκη φαντάζει σίγουρη.

Θα τα βάλουν κάτω οι δύο πλευρές όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πορευτούν μαζί και του χρόνου. Ο Παναιτωλικός, άλλωστε, μόνο με Έλληνες τεχνικούς είδε προκοπή. Και όσες φορές υπήρχαν ατυχείς εμπνεύσεις για κάτι άλλο, η ομάδα μπήκε σε περιπέτειες. Για την ώρα, όμως, προέχουν οι πανηγυρισμοί.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα