Διαδικτυακές γνωριμίες: Να βγει κανείς ή να μη βγει;

14:59 14/2/2016 - Πηγή: iPop

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, είναι μια ημέρα δύσκολη για πολλούς εκεί έξω, οι οποίοι μπορεί να αναζητούν ακόμα το άλλο τους μισό, με τις διαδικτυακές γνωριμίες να έχουν συνήθως αυτήν την περίοδο την τιμητική τους…

Η τεχνολογία μπορεί να γίνει ο καλύτερος σύμμαχός σου και σε αυτή την περίπτωση, πρέπει όμως πάντα να ακολουθείς μερικούς χρυσούς κανόνες, προκειμένου να μην απογοητευτείς ή ακόμα και να βρεθείς σε κίνδυνο.

Ακολουθούν οδηγίες χρήσεως

για διαδικτυακές γνωριμίες και ασφαλή ραντεβού:

Φροντίστε να ενημερώσετε κάποιο φίλο ή συγγενή για το ραντεβού:

Υπενθυμίζουμε πως πρόκειται να συναντηθείτε με κάποιον άγνωστο, όποτε καλό θα ήταν να έχετε ενημερώσει κάποιο φιλικό ή συγγενικό σας πρόσωπο για τον τόπο και το χρόνο του ραντεβού σας. Δε συντρέχει λόγος ανησυχίας, αλλά η πρόληψη είναι πάντα καλύτερη από την αντιμετώπιση.

Φροντίστε να διασκεδάσετε πριν από το ραντεβού:

Επειδή κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί για το κατά πόσο θα περάσετε καλά ή όχι στο πρώτο σας ραντεβού, κάντε κάτι που ξέρετε πως θα σας ικανοποιήσει από πριν, έτσι ώστε να μην πάει ολόκληρη η μέρα στράφι.

Παρατηρήστε προσεκτικά φωτογραφίες:

Και αναφερόμαστε στις φωτογραφίες και των δύο ενδιαφερόμενων. Δηλαδή και τι φωτογραφίες ανεβάζετε εσείς και τι φωτογραφίες έχει δημοσιοποιήσει το αντικείμενο του πόθου σας. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων…

Βρείτε κοινά ενδιαφέροντα:

Καλή η εμφάνιση δε διαφωνούμε και προφανώς είναι το πρώτο κριτήριο επιλογής πιθανού συντρόφου, πόσο μάλιστα όταν μιλάμε για διαδικτυακές γνωριμίες. Οκ. Μην είναι όμως και το τελευταίο, καθώς διατρέχετε σοβαρό κίνδυνο να βαρεθείτε τόσο πολύ στο ραντεβού, που ακόμα κι όλα τα παραπάνω να έχετε κάνει, θα ψάχνετε την έξοδο κινδύνου απεγνωσμένα!

The post Διαδικτυακές γνωριμίες: Να βγει κανείς ή να μη βγει; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα